Meikkiohje : ADEN Cosmetics, kosmetiikkaa unelmahintaan

Meikkiohje


Helpot meikkausohjeet


Alkupuhdistus ja pohja:

Ensiksi pese kasvot vedellä, voit halutessasi käyttää valitsemasi ihon hoito tuotteet alle kuten esimerkiksi ensin puhdistus, sitten kasvovesi ja viimeisenä päivävoide ja silmänympärysvoide ja anna sen imeytyä hyvin ihoon. Päivävoiteen jälkeen levitä meikkivoide meikkisienellä tai -siveltimellä koko kasvoille tasaisesti. Muista, että meikkivoidetta ostaessasi sen täytyy olla lähelle oman ihosi sävyä, jotta se olisi luonnollisen näköinen. Oikean värisävyn saat kun valitset kaulanalueen sävyisen meikkivoiteen, koska yleensä kasvoissa on erisävyisiä alueita jotka tulisi tasoittaa meikkivoiteen avulla. Halutessasi voit korostaa poskipäitä, nenänvartta, otsaa ja leukaa valitsemalla noin yhden asteen vaaleamman meikkisävyn näihin kohtiin. Meikkivoiteen levityksen jälkeen katso onko vielä jotain mitä tarvitsee peittää esim. tummien silmien aluset, cuperoosa, arvet, akne jne. näihin löytyy taas ihan omat tuotteet, neutraloijat. Seuraavaksi taputtele kasvot kevyesti puuterilla. Puuteri saa aikaan sen, että iho ei kiillä ja samalla kiinnittää meikkivoiteen. Sen jälkeen voit käyttää poskipunaa, jonka tarkoituksena on luoda ja palauttaa kaunis luonnollinen hehku. Poskipunan tilalla voit halutessasi käyttää aurinkopuuteria, joka tuo rusketuksen sävyä ihollesi.
Aden Cosmetics meikkisieni Aden Cosmetics puuteriAden Cosmetics

Silmämeikki:

Levitä vaaleaa luomivärin sävyä koko silmälle ohuelti, tämä tasoittaa luomen erisävyisyydet ja antaa tasaisen pohjan muulle silmämeikille. Sitten laita tummempaa luomivärin sävyä silmäkulmaan. Tummempi sävy luo mukavan kontrastin vaalealle sävylle ja syventää katsetta. Voit valita luomivärit silmiesi värin mukaan niin että ne joko korostavat tai pysyvät niin sanottuina lähisävyinä.
Aden Cosmetics silmämeikkiAden Cosmetics silmämeikkiAden Cosmetics silmämeikki
Muista miinusmerkkisten silmälasien kanssa että laitat hieman vahvemman meikin, koska miinus "syö" väriä, samoin kun taas plussalasien kanssa täytyy silmämeikin suhteen olla varovaisempi, koska plus taas korostaa värejä! Luomivärin laiton jälkeen rajaa silmäsi eyelinerilla tai kajalilla. Eyelineri tuo terävämmän rajauksen kuin kajal. Laita eyelineriä tai kajalia ihan ripsien tyveen siten, että väri mukailee silmääsi, voit valita siis hyvinkin ruskean tai harmaan mustan sijaan, näin saat pehmeämmän katseen. Ennen ripsivärin laittamista taivuta ripset ripsientaivuttajalla. Ripsientaivuttaja avartaa katsetta lisää. Harjaa ripsesi ripsivärillä muutaman kerran. Kaupasta ostaessasi ripsiväriä, valitse ripsiväri sen mukaan onko sinulla tuuheat vai pitkät ripset. Jos sinulla on tuuheat, mutta lyhyet ripset, osta pidentävä ripsiväri. Jos taas sinulla on pitkät ripset ja ne tarvitsisivat tuuhennusta, valitse tuuheuttava ripsiväri.
Aden Cosmetics ripsiväri

Kulmakarvat:

Kulmakarvojen väri on paras, kun ne ovat yhtä tummat kuin hiukset tai astetta vaaleammat. Jos hiuksesi ovat erittäin vaaleat on kulmakarvojen hyvä olla hiukan tummemmat kuin hiusten väri. Jos kulmakarvoissasi on kohtia, missä kulmakarvat eivät kasva, saat aukkopaikan piiloon piirtämällä kulmiesi värisellä kynällä kulmakarvojesi mittaisia lyhyitä vetoja. Kampaa sen jälkeen kulmakarvat muotoonsa.
kulmakarvojen meikkaus

Huulet:

Viimeinen vaihe meikkiä on huulten meikkaaminen. Rajaa huulet huultenrajauskynällä, rajauksen tarkoituksena on muotoilla huulista symmetrisempi. Huultenrajauskynän sävyn kannattaa olla samaa sävyä kuin huulipuna, jos haluat kestävämmän huulimeikin levitä kynää kauttaaltaan huuliin, tai käytä suoraan huulimeikin pohjustusainetta. Levitä tämän jälkeen huulipuna huuliisi. Sipaise vielä halutessasi kiiltoa huuliin korostukseksi ja olet valmis päivän koitoksiin edustavan näköisenä!

Aden Cosmetics huultenrajauskynäAden Cosmetics huulimeikkiIP osoitteesi: 54.158.55.5
Copyright © 2017 ADEN Cosmetics verkkokauppa. Powered by Zen Cart